5 Eéngezinswoningen XL (Blok C)

De 4 eengezinswoningen XL met een gemiddelde beukmaat van 5,76 meter (nettomaat 5,41 meter) hebben standaard een zeer riante indeling. Dat merkt u op alle verdiepingen. Verbijzonderingen in de architectuur zoals de Volendammer dwarskap en de royale erker creëeren een extra woonbeleving in de woning. De linkerhoekwoning op kavel 150* mag met recht formaat XXXL genoemd worden. De woning, kavel 151, beschikt tevens over een bloemkozijn in de voorgevel. De woningen kijken uit op een groen speelveld.

Op de begane grond vindt u een ruime woonkamer met openslaande tuindeur naar de tuin. Aan de straatzijde vindt u de keuken en de hal welke door glasopeningen in de voordeur van daglicht wordt voorzien. De woningen met een Volendammer dwarskap hebben een zijlicht naast de voordeur.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers. Verder treft u op deze verdieping een fraaie badkamer aan met douche en vrijhangend toilet. De grote open zolder biedt volop mogelijkheden voor een extra (slaap)kamer. De linkerhoekwoning, kavel 150, beschikt over een royale erker over 2 bouwlagen. Zowel op de begane grond als op de 1e verdieping ervaart u hier extra woonbeleving. De woningen op kavel 152 beschikt over een Volendammer dwarskap waardoor de zolder royaal van daglicht wordt voorzien. De linkerhoekwoning, kavel 150, krijgt een fraaie tuinmuurafscheiding.

Om de woningen helemaal naar uw zin te maken kunt u kiezen uit diverse optie- en uitbreidingsmogelijkheden. Door het plaatsen van een dakraam of een dakkapel aan de voor- en achterzijde van de woning creëert u veel extra ruimte voor een extra kamer. In de achtertuin beschikt u over een eigen houten berging. De voortuin wordt voorzien van een verhoogde bestrating om een goede afscheiding tussen privé en openbaar terrein te creëeren. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats op eigen terrein naast de houten berging.

De karaktervolle en betaalbare eengezinswoningen van Oorspronkelijk Wonen bieden ruimte voor een compleet gezin.

Klik op een woning om het woningaanbod te bekijken

Kavel Soort Bijzonderheden Kavelopp. Inhoud Plattegronden Koopsom Met Duokoop Bruto Jaarcanon
150 Eindwoning Zij-uitbouw 208 m2 493 m3 Download verkocht    
151 Tussenwoning Bloemkozijn 125 m2 426 m3 Download verkocht    
152 Tussenwoning Vollendammerkap Kruis/rabat 125 m2 459 m3 Download verkocht    
153 Tussenwoning   125 m2 426 m3 Download verkocht    
154 Eindwoning   149 m2 439 m3 Download verkocht    

Oranje = Optie
Aan bovenstaand overzicht kunnen geen rechten ontleend worden.

Klik hier voor meer informatie over DUOKOOP.