5 Eéngezinswoningen XL (Blok D)

De 5 eengezinswoningen XL met een gemiddelde beukmaat van 5,76 meter (nettomaat 5,41 meter) hebben standaard een zeer riante indeling. Dat merkt u op alle verdiepingen. Verbijzonderingen in de architectuur zoals de Volendammer dwarskap, creëeren een extra woonbeleving in de woning. De woning, kavel 155, beschikt over een bloemkozijn in de voorgevel terwijl de woning, kavel 159, een bloemkozijn in de voorgevel heeft over 2 bouwlagen. De woningen kijken uit op een groen speelveld.

Op de begane grond vindt u een ruime woonkamer met openslaande tuindeur naar de tuin. Aan de straatzijde vindt u de keuken en de hal welke door glasopeningen in de voordeur van daglicht wordt voorzien. De woningen met een Volendammer dwarskap hebben een zijlicht naast de voordeur. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers. Verder treft u op deze verdieping een fraaie badkamer aan met douche en vrijhangend toilet. De grote open zolder biedt volop mogelijkheden voor een extra (slaap)kamer. De woning op kavel 157 beschikt over een Volendammer dwarskap waardoor de zolder royaal van daglicht wordt voorzien.

De rechterhoekwoning, kavel 159, krijgt een fraaie tuinmuurafscheiding.

Om de woningen helemaal naar uw zin te maken kunt u kiezen uit diverse optie- en uitbreidingsmogelijkheden. Door het plaatsen van een dakraam of een dakkapel aan de voor- en achterzijde van de woning creëert u veel extra ruimte voor een extra kamer.

In de achtertuin beschikt u over een eigen houten berging. De voortuin wordt voorzien van een verhoogde bestrating om een goede afscheiding tussen privé en openbaar terrein te creëeren.

Dit is met recht karaktervol en betaalbaar wonen.

Klik op een woning om het woningaanbod te bekijken

Kavel Soort Bijzonderheden Kavelopp. Inhoud Plattegronden Koopsom Met Duokoop Bruto Jaarcanon
155 Eindwoning Bloemkozijn 136 m2 439 m3 Download verkocht    
156 Tussenwoning   116 m2 426 m3 Download verkocht    
157 Tussenwoning Vollendammerkap Kruis/rabat 118 m2 459 m3 Download verkocht    
158 Tussenwoning   118 m2 426 m3 Download verkocht    
159 Eindwoning Gevelpui 163 m2 439 m3 Download verkocht    

Oranje = Optie
Aan bovenstaand overzicht kunnen geen rechten ontleend worden.

Klik hier voor meer informatie over DUOKOOP.