6 Eéngezinswoningen XXL (Blok E)

De 6 eengezinswoningen XXL met een gemiddelde beukmaat van 5,76 meter (nettomaat 5,41 meter) hebben standaard een zeer riante indeling. Dat merkt u op alle verdiepingen. Verbijzonderingen in de architectuur zoals de Volendammer dwarskap, creëeren een extra woonbeleving in de woning. De woning, kavel 163, beschikt over een bloemkozijn in de voorgevel over 2 bouwlagen. De woningen zijn gelegen aan Ridderzwam. Tussen de woningen en de straat is een (wadi) groene zone opgenomen met een afscheiding van schanskorven.

Op de begane grond vindt u een ruime woonkamer met openslaande tuindeur naar de tuin. Aan de straatzijde vindt u de keuken en de hal welke door glasopeningen in de voordeur van daglicht wordt voorzien. De woningen met een Volendammer dwarskap hebben een zijlicht naast de voordeur. Op de eerste verdieping geniet u van drie slaapkamers en een fraaie badkamer met douche en vrijhangend toilet.

De grote open zolder biedt volop mogelijkheden voor een extra (slaap)kamer. De woning op kavel 161 beschikt over een Volendammer dwarskap waardoor de zolder standaard royaal van daglicht wordt voorzien.

De XXL woningen kennen alle een extra woondiepte en zorgen voor een ruimere woonkamer en slaapkamers op de 1e verdieping hetgeen voor extra woonbeleving zorgt. Om de woningen helemaal naar uw zin te maken kunt u kiezen uit diverse optie- en uitbreidingsmogelijkheden. Door het plaatsen van een dakraam of een dakkapel aan de voor- en achterzijde van de woning creëert u veel extra ruimte voor een extra kamer.

In de achtertuin beschikt u over een eigen houten berging. De voortuin wordt voorzien van een verhoogde bestrating om een goede afscheiding tussen privé en openbaar terrein te creëeren.

Dit is met recht karaktervol en Oorspronkelijk wonen.


Klik op een woning om het woningaanbod te bekijken

Kavel Soort Bijzonderheden Kavelopp. Inhoud Plattegronden Koopsom Met Duokoop Bruto Jaarcanon
160 Eindwoning   199 m2 479 m3 Download verkocht    
161 Tussenwoning Vollendammerkap Kruis/rabat 129 m2 502 m3 Download verkocht    
162 Tussenwoning   129 m2 465 m3 Download verkocht    
163 Tussenwoning Gevelpui 129 m2 465 m3 Download verkocht    
164 Tussenwoning   129 m2 465 m3 Download verkocht    
165 Eindwoning   200 m2 479 m3 Download verkocht    

Oranje = Optie
Aan bovenstaand overzicht kunnen geen rechten ontleend worden.

Klik hier voor meer informatie over DUOKOOP.