Wonen voor iedereen

Binnen Oorspronkelijk Wonen onderscheiden wij verschillende woningontwerpen. U heeft de keuze uit eengezinswoningen, drie-onder-één-kapwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa’s. Alle woningen worden opgetrokken in een tweetal donkere kleuren gevelmetselwerk, waarbinnen creatief wordt omgesprongen met diversiteit door gevelaccenten van onder andere wit sauswerk, bloemkozijnen, erkers, gevelverbijzonderingen, hoekoplossingen met luifels en verspringende gevelvlakken.

Binnen de context van de omgeving en haar bewoners, is de architectonische uitstraling door middel van materiaalgebruik, kleurenbeeldspraak en detaillering, landelijk/klassiek met een moderne uitstraling en zal het begrip ‘Oorspronkelijk Wonen’ zich niet alleen beperken tot de woning zelf, maar een bijdrage leven aan een complete en hoogwaardige leefomgeving.

Woningen Cluster 6

Oorspronkelijk Wonen bestaat uit 10 verschillende woonclusters die elk een besloten karakter hebben. In elk wooncluster worden verschillende woningen in diverse ontwerpen gerealiseerd. Geen woning is er gelijk.
Cluster 6, de tweede fase die door Oorspronkelijk Wonen in verkoop is gebracht, biedt plaats aan 31 woningen en ligt centraal in het Rooster in de directe nabijheid van een tweetal groene veldjes. Door de verschillende woningtypen en situering ontstaat een gevarieerd straatbeeld.

Klik op een woning om het woningaanbod te bekijken

Terug