Wonen voor iedereen

Binnen Oorspronkelijk Wonen onderscheiden wij verschillende woningontwerpen. U heeft de keuze uit eengezinswoningen, drie-onder-één-kapwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa’s. Alle woningen worden opgetrokken in een tweetal donkere kleuren gevelmetselwerk, waarbinnen creatief wordt omgesprongen met diversiteit door gevelaccenten van onder andere wit sauswerk, bloemkozijnen, erkers, gevelverbijzonderingen, hoekoplossingen met luifels en verspringende gevelvlakken.

Binnen de context van de omgeving en haar bewoners, is de architectonische uitstraling door middel van materiaalgebruik, kleurenbeeldspraak en detaillering, landelijk/klassiek met een moderne uitstraling en zal het begrip ‘Oorspronkelijk Wonen’ zich niet alleen beperken tot de woning zelf, maar een bijdrage leven aan een complete en hoogwaardige leefomgeving.

Woningen Cluster 7

In cluster 7 van Oorspronkelijk Wonen maakt u kennis met 23 verschillende onder architectuur ontworpen eengezinswoningen van cluster 7, de derde fase van Oorspronkelijk Wonen. U heeft de keuze uit zeven volwaardige eengezinswoningen, twaalf eengezinswoningen XL en één eengezinswoning XXL voor diegenen die naar nog meer woonruimte verlangen. Tevens maakt u kennis met drie fraaie drie-onder-één-kapwoningen uitgevoerd met aan beide zijden een prachtige uitgebouwde zijgevel voor extra woongenot en maximaal wooncomfort! Door de gevarieerde opzet; uitgebouwde zijgevels, doorlopende gevelelementen en daarbovenop de afwisseling in kleurgebruik is de buitenzijde van elk bouwblok anders en daarmee uniek. Dit is met recht Oorspronkelijk Wonen!

Klik op een woning om het woningaanbod te bekijken

Terug