Wonen voor iedereen

Binnen Oorspronkelijk Wonen onderscheiden wij verschillende woningontwerpen. U heeft de keuze uit eengezinswoningen, drie-onder-één-kapwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa’s. Alle woningen worden opgetrokken in een tweetal donkere kleuren gevelmetselwerk, waarbinnen creatief wordt omgesprongen met diversiteit door gevelaccenten van onder andere wit sauswerk, bloemkozijnen, erkers, gevelverbijzonderingen, hoekoplossingen met luifels en verspringende gevelvlakken.

Binnen de context van de omgeving en haar bewoners, is de architectonische uitstraling door middel van materiaalgebruik, kleurenbeeldspraak en detaillering, landelijk/klassiek met een moderne uitstraling en zal het begrip ‘Oorspronkelijk Wonen’ zich niet alleen beperken tot de woning zelf, maar een bijdrage leven aan een complete en hoogwaardige leefomgeving.

Woningen Cluster 3

In cluster 3 van Oorspronkelijk Wonen vinden we 16 eengezinswoningen, 3 drie-onder-één-kapwoningen, 6 twee-onder-één kapwoningen en 1 vrijstaande villa. Doordat de woningen in carrévorm liggen ontstaat aan de achterzijde van de woningen een hofje waar auto’s geparkeerd kunnen worden.
Bekijk hier alle impressies.

Klik op een woning om het woningaanbod te bekijken

Terug