3 Drie-onder-één-kapwoningen (Blok B)

De stijlvolle drie-onder-één-kap woningen zijn gelegen aan de Honingzwam. De kaveloppervlakte van de woningen op kavel 148 en 149a bedraagt 225 en 228 m2. U beschikt dus niet alleen over een riante woning, maar ook volop buitenruimte voor het hele gezin.Dit is Oorspronkelijk Wonen in optima forma.

Op de begane grond vindt u een ruime woonkamer met openslaande tuindeur naar de tuin. Aan de straatzijde vindt u de keuken en de hal welke door het zijlicht naast de voordeur van daglicht wordt voorzien.

Op de eerste verdieping geniet u van drie slaapkamers en een fraaie badkamer. De zolder biedt volop mogelijkheden voor een extra (slaap) kamer. De linker- en rechterwoning, kavel 148 en 149a, beschikken over een royale aangebouwde berging aan de woning terwijl de extra woondiepte alle woningen een ruimere woonkamer en slaapkamers biedt, dit zorgt voor een extra woonbeleving. De woning op kavel 149 beschikt over een Volendammer dwarskap waardoor de zolder reeds van daglicht wordt voorzien. Om de woningen helemaal naar uw zin te maken kunt u kiezen uit diverse optie- en uitbreidingsmogelijkheden. Door het plaatsen van een dakkapel aan de voor- en achterzijde van de woning creëert u veel extra ruimte voor een extra kamer.

De woning, kavel 149 krijgt in de achtertuin een eigen houten berging. De voortuin wordt voorzien van een verhoogde bestrating zodat een goede afscheiding tussen privé en openbaar terrein gecreëerd wordt.

De woningen, kavel 148 en 149a hebben een parkeerplaats op eigen terrein.

Klik hier voor een 360 graden impressie.

 

Klik op een woning om het woningaanbod te bekijken

Kavel Soort Bijzonderheden Kavelopp. Inhoud Plattegronden Koopsom Met Duokoop Bruto Jaarcanon
148 Eindwoning   228 m2 505 m3 Download verkocht    
149 Tussenwoning Vollendammerkap Kruis/rabat 140 m2 498 m3 Download verkocht    
149a Eindwoning   225 m2 503 m3 Download verkocht    

Oranje = Optie
Aan bovenstaand overzicht kunnen geen rechten ontleend worden.

Klik hier voor meer informatie over DUOKOOP.